+31(0)6 46 07 12 91 info@mercurit.nl

Mercurit IT services & consultancy

is een allround multidisciplinaire service-organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in het oplossen van complexe ICT-vraagstukken. Trefwoorden voor Mercurit zijn Innovatie en Efficientie.

SERVICES

Wat wij doen

Infrastructuur architectuur

Het leveren van kennis, expertise en capaciteit voor het inrichten en optimaliseren van infrastructuren. Dit zal, waar mogelijk, plaatsvinden op projectbasis met van te voren afgesproken kosten.

Server- en systeembeheer

Professionele proactieve bewaking en periodiek onderhoud van de servers, werkstations en ict randapparatuur. Wij beheren en bewaken uw netwerk en systemen bij voorkeur op afstand (remote control).

Virtualisatie

Bij virtualisatie spelen de volgende aandachtspunten: het beoordelen van de beste virtualisatie oplossing, en het in kaart brengen van de organisatorische en technische consequenties.

Security

Het op een flexibele en kostenverantwoorde manier voldoen aan een verantwoord beveiligingsniveau dat tevens voldoet aan wet- en regelgeving.

Detachering

Wij beschikken over ervaren, gecertificeerde professionals die vertrouwd zijn met de nieuwste technologische ontwikkelingen, in te zetten bij piekbelasting in de werkdruk of wanneer specifieke kennis ontbreekt.

Performance optimalisatie

Minimalisering van beheerkosten door onder andere standaardisatie, differentiatie en schaalbaarheid van de infrastructuur.

Development

Mercurit verzorgt maatwerksoftware voor ieder bedrijf. Wij zijn geregisteerd Microsoft partner. Belangrijke technologieën en producten die wij in projecten gebruiken zijn:

  • Microsoft .NET 3.x/4.x
  • Microsoft BizTalk 2004/2006R2/2009/2010
  • Microsoft SQL Server 2000/2005/2008 R2
  • Windows Communication Foundation (WCF)
  • Microsoft Azure and Cloud architecture.
Meer lezen

REFERENTIES

Klanten aan het woord

Spicy jalapeno bacon ipsum dolor amet capicola flank kevin drumstick tongue buffalo sausage swine pork t-bone. T-bone cow upim.

Jessica Jurgens

hoofd ICT, KPN

Tenderloin shoulder flank boudin fatback jerky rump swine sausage pancetta turducken leberkas capicola pig.

Bertus Boterham

Hoofd P & O, Schiphol NV

Kielbasa filet mignon sirloin ribeye drumstick ham hock shankle t-bone turkey tongue tail pork loin swine venison beef ribs.

Zacherias Zenuw

Marketing manager, Ziggo

Jowl tri-tip turkey andouille beef kielbasa hamburger sirloin ham hock landjaeger shank meatloaf corned beef. Jowl rump ground round.

Kees Kantoor

CEO, Kipcorner

Hoe kunnen wij u helpen?

Adres

Terbregse Rechter Rottekade 252
3055 XJ  Rotterdam

Openingstijden

Ma-Vr 08:00 – 17:30u
Za-Zo: gesloten

Bel ons

+31(0)6 46 07 12 91